Nalbantoğlu İnşaat 2017 yeni konut projeleri kapsamında Güzide Sitesi, yeni projesinde ki daireleri satışa çıkardı. Markalı konutların merkez üstü haline gelen Nalbantoğlu İnşaat Dilküşah Mahallesinde başlanacak olan proje 54 daireden oluşuyor.

Nalbantoğlu firması bünyesinde faaliyet gösteren Güzide Sitesi Projesinde ilklere imza atılarak 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Site içinde oyun parkları, Voleybol ve basketbol sahaları ,otopark ile diğer sosyal alanları ile dikkat çekiyor.


 Merkezi konumuyla dikkat çeken Güzide Sitesi, merkezi konumda olması, cadde manzarasının yanı sıra şehrin tam ortasında bulunan daireleri ve tüm lokasyonlara kolay ulaşımı ile fark yaratıyor. Proje, Tosya-Kastamonu yolu yanında en önemli ve işlek caddesi olan Dilküşah mahallesi üzerinde, Nalbantoğlu İnşaat güvencesi ile hayata geçiyor.  Sahip olduğu spor salonu vb. hizmeti ve kapalı otoparkı ile Güzide Sitesi, şehrin ortasında eksiksiz bir hayat sunuyor.

Nalbantoğlu İnşaat güvencesiyle inşa edilen Güzide Sitesi, Tosya Toki konutları altında Kastamonu yolu üzerinde. Toplu taşıma araçlarına da çok yakın bir mesafede yer alıyor. Şehrin tam göbeğinde yer alan proje, belediye, emniyet ve tapu müdürlüğü, hastane, okul, gibi pek çok lokasyon ile yan yana ve yürüme mesafesinde yer alıyor.

Editör: TE Bilisim