Haber&Foto:Sedat Ağacıkoğlu

Farklı Mekanlarda ve halkımızın her kesimin davetli olduğu iftar yemek davetine halkımız dan ve İlçemiz İleri gelen Resmi Erkan ve Esnaflarımız davete icap etmişlerdir.



Gelen Misafirleri Nalbantoğlu Şirketler Grubu Başkanı İsmail NALBANTOĞLU ve Hüseyin NALBANTOĞLU ile Tosya Kontrplak Sanayi  adına Zafer NALBANTOĞLU kapıda tek tek karşılayarak Hoş geldiniz dediler.



İlk iftar Daveti’ni 20.08.2011 Cumartesi  akşamı Hükümet Caddesinde kurulu olan İftar Çadırında veren Nalbantoğlu Şirketi  iftara gelen halkımızla birlikte İsmail Nalbantoğlu  iftarlarını açtılar.

İftar Yemeğinden sonra İsmail Nalbantoğlu vatandaşlarla kısa bir sohbet ederek halkımızla iç içe bulundu.

Yemekten sonra İsmail Nalbantoğlu İftara gelen vatandaşlara Teşekkür ederek Nalbantoğlu Şirketi olarak kapılarının her zaman vatandaşlarımız açık olduğunu ifade etti.






Bu defa 22.08.2011 Pazartesi akşamı Üç olukları mesire yerinde verilen İftar Davetine ilçemiz Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ ve Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN ,Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf ARPACI inde katıldığı ve  Resmi Daire Müdürleri ve İlçemiz Esnaflarınıda katıldığı geniş çapta düzenlenen İftar Yemeği Davetine katılanları İsmail NALBANTOĞLU-Hüseyin NALBANTOĞLU ile Zafer NALBANTOĞLU gelen misafirleri kapıda karşılayarak Hoş geldiniz dediler.






İftar Yemeği boyunca ve yemekten sonra misafirlerle tek tek ilgilenen İsmail NALBANTOĞLU yaptığı kısa konuşmada NALBANTOĞLU ŞİRKETLERİ GRUBU olarak verilen iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür ederek.Bu toplantıların Ramazan ayından sonrada devam etmesi gerektiğini söyledi.İlçe Esnafı ile İlçemiz Resmi Erkanın yan yana geldiği bu toplantılarda İlçemizin sorunları ile ilgili kısa ve öz sohbetlerin olmasına vesile olduğunu söyledi.




Yemekten sonra Gelen misafirler Nalbantoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen bu iftar yemeğine katıldıkları için memnun olduklarını ifade ederek davetten ayrıldılar.      

Editör: TE Bilisim