Tosya Müftülüğü Hamzababa Kur’an Kursu’nun yapımında destek veren hayırsever ile Kur’an Kursları ve Camilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında destek veren hayırseverler için plaket töreni düzenlendi.

İlçe Müftülük Konferans Salonu’nda düzenlenen plaket törenine Belediye Başkanı Kazım Şahin, İşadamı İsmail Nalbantoğlu, İşadamı İsmail Cebeci, İsmail Sirkeoğlu, Vedat Ulukanlı ve din görevlileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Basri Bektaş; “Camilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında gerekse Kur’an Kurslarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında, dini ve hayır hizmetlerinde bulunarak bizden desteğini esirgemeyen hayır sahiplerine verilecek plaket törenine hoş geldiniz.

Tosya’ya geldiğimizde devam eden projelerimiz ve yeni başlayacağımız projelerimiz vardı. Çalışmalara ara vermeden devam ederek Hamzababa Kur’an Kursu’nu bitirdik. Osmanlı Camii’ni bitirdik. Mahallelerde bayanlara yönelik Kur’an Kursları açtık. Bütün bu çalışmalar hayırseverlerimizin desteği ile oluyor. Rabbim onların kazançlarını bereketli kılsın. İşadamlarımız bizi hiçbir zaman boş çevirmedi, camilerimizin ve Kur’an Kurslarımızın ihtiyaçları için Hamzababa Kur’an Kursu için hep işadamlarımızın hayırseverlerimizin kapısını çaldık. Allah hepsinden razı olsun.

Şimdi sırada hayalini kurduğumuz bayan yatılı Kur’an Kursumuz var. Belediye Başkanımız Kazım Şahin’le istişare ettik. Bize her türlü desteği vereceklerini söylediler. İnşallah bu projemizi de hayata geçirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.   Ben Sayın Belediye Başkanımıza, işadamlarımıza ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Törende Hamzababa Kur’an Kursu inşaatına, Kur’an Kurslarının ve camilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında verdiği desteklerden dolayı Hayırsever İşadamı İsmail Nalbantoğlu, İsmail Cebeci,Merhum Ahmet Sirkeoğlu adına İsmail Sirkeoğlu ve Cemal Tiftikçioğlu adına Vedat Ulukanlı ya plaketler verildi.verildi.



















Editör: TE Bilisim