Tosya Din Görevlileri Derneği tarafından düzenlenen Veda yemeği toplantısına çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeği toplantısına Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, Safranbolu  Müftüsü  İlyas Yılmaztürk, Kargı İlçe Müftüsü Bayram Çelik, Kastamonu ilçe Müftüleri, Kastamonu Din Görevlileri derneği ve  Komşu ilçelerin din görevlileri derneği yetkilileri ile Ilgaz müftülüğü görevlileri katıldı.

İlçemiz Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Garnizon Komutanı Üsteğmen Himmet Polat, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz  PTT Müdürü Davut Zat ,Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeçi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, Özel İdare Müdürü Mustafa Kayacı ve ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında  görevli müdürler,idareciler ve çalışan memurlar veda yemeği toplantısında hazır bulundular.

İlçemizden çok sayıda vatandaşın katıldığı yemeğe ilçemizin önde gelen iş adamlarından İsmail Nalbantoğlu ve İbrahim Erçelebi, Tosya Güreş ağası Mahir Ciga,Fazıl Ateş’de yemekte hazır bulundular.

İlçemizin sevilen sayılan Hocaları Hüseyin ve Ekrem Hocada Müftü Hikmet Yazıcı’nın veda yemeği toplantısına katılarak müftü beyi yalnız bırakmadılar.

Akşam yemeği Tasavvuf musikisi esintilerinin seslendirildiği bir ortamda yenildi. Yemekten sonra Programı Sunan Din Görevlisi ve Pazar Cami İmamı Nevzat Bora’nın sözlerine misafirlerin kulağında hoş bir seda bırakan aşağıdaki sözlerle programa başladı

‘’Dün Rüya, Yarın Hayaldir, Rüyayı Mutlu, Hayatı Umutlu Yapan Bugündür’’

Programın akışı içinde önce Tosya Din görevlileri derneği Başkanı Muammer Ömür, Tosya Vaizi Muhsin Özdemir, kısa bir açılış ve teşekkür konuşması yaptılar. Daha sonra söz alan diğer misafirler Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı hakkında kısa bir konuşma yaparak  Müftü Hikmet Yazıcı’ya bundan sonraki görevinde başarılar dilediler. Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’de kısa bir konuşma yaparak Birlikte görev yaptıkları süre içinde çok uyumlu ve başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini bundan sonraki görev yerinde de sayın Hikmet Yazıcı’ya başarılar dilediklerini söylediler.

Daha sonra Söz alan Kastamonu Müftüsü Dursun Ali Şeker ‘’ Müftü Hikmet Yazıcı’nın Tosyada Görev yaptığı  çok başarılı bir 7 yılın ardında ilçeye veda ettiğini ve ilçe halkının bunun üzüntüsünü yaşadığını söyledi.ve doğrusunu söylemek gerekirse Tosya başarılı bir müftüyü ve hatibi, aynı zamanda alim bir insanı kaybettiğini ve bunun üzüntüsünü yaşadığını söyledi. İl Müftüsü özellikle Anne sevgisine değinerek müftü Yazıcının Annesini rahmetle andığını ve böyle başarılı bir evladı yetiştirdiği için mübarek bir anne olduğunu söyledi. İl müftüsünün konuşmaya başlamadan önce cep telefonunu çalması ve müftü beyinde telefonda arayan kişinin ‘’gülü ‘’ (muhterem eşi )olduğunu söylemesi misafirler arasında gülüşmeye neden oldu.

Son olarak  Söz alan Müftü Hikmet Yazıcı Yaptığı duygusal konuşmada bu akşama katılan tüm misafirlere teşekkür ederek veda yemeğinde bulunan herkesle helalleşti.Tosya’yı hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen Müftü Yazıcı

Konuşmasının sonunda gözyaşlarını tutamadı,Yüzlerce misafir Hikmet Yazıcı’ya ‘’HOCAM HAKKIMIZ HELAL OLSUN’’diyerek  veda yemeği sona erdi.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi Müftü Hikmet YAZICI’ya  Karacabey İlçesi Müftülük Görevinde Başarılar  dileyerek

(Hocam Sizi Habersiz bırakmayacağız)sözünü verdi


VEDA PROGRAMI
FOTO GÖRÜNTÜLERİ İÇİN
ÜSTTE BULUNAN
FOTO GALERİYİ TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim