Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve İl Başkanı Metin Çelik ziyaretlerinde İsmail Nalbantoğlu ile Türkiye’nin son ekonomik durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İsmail Nalbantoğlu  yatırımlar konusunda Özel Sektörün sıkıntılarına dile getirerek özellikle Tosya İlçesinde yapılacak olan yatırımlarda ve halen devam eden Tosya Organize Sanayi  deki  çalışmalar hakkında  Milletvekilimiz den  Tosya’ mızı daha fazla öncelikler tanınmasını talep etti ve bu konuda Türkiye Büyük Millet Meclisinde  de Tosya ‘nın sesini ve taleplerini dile getirmesini istedi. İsmail Nalbantoğlu ayrıca Tosya –Kastamonu yolunun biran öce yeniden yapılmasını veya yolun revize edilerekten yeniden düzenleme ve genişletme yapılması gerektiğini ifade etti. Milletvekili Gülşen ise konuşmasında İsmail Nalbantoğlu’nun Tosya ilçesinin yatırımlar konusunda Duayeni olan Ve yapmış olduğu çeşitli yatırımlarla Tosya ilçesine önderlik eden bir yatırımcı olduğunu söyledi ve ayrıca Nalbantoğlu şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Nalbantoğlu’nun uyarılarını ve taleplerini dikkate alacağını ve Tosya’ nın sesi ni  ve yapılacak yatırımlar la ilgili çalışmaların Türkiye Büyük Millet Meclisinde takipçisi olacağı sözünü verdi





                               Bu arada  Zafer NALBANTOĞLU seçimlerde Tosya her ne kadar kendi evladını meclise gönderemedi isede  Sayın Mustafa Gökhan GÜLŞEN’i kendi evlatları gibi gördüklerini ve kendi sininde Mustafa Gökhan GÜLŞEN le birlikte Tosya’ mız için yapılacak her türlü çalışmalarda koordineli olarak çalışacaklarını söyledi.




                               Milletvekili Mustafa Gökhan GÜLŞEN  gösterilen ilgiye Teşekkür ederek kendisinin Kastamonu Milletvekili olduğunu ve Tosya ise Kastamonu’ nun  en büyük ilçesi olduğunu vurgulayarak Tosya için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Bu arada söz alan Fazıl ATEŞ ve Ali SÜTÇÜ ‘’ Sayın Milletvekilim sizlerin elinizden gelen her şeyi yapacağınıza inanıyoruz fakat özellikle ‘’Otoban yol ‘’konusunda Tosya nın mağdur olmaması  gerektiğini ve böyle bir mağduriyet durumunda Tosya halkının bunu içine sindiremeyeceği söylediler.

Milletvekili Gülşen ise Otoban konusunda kesinlikle Tosyanın sıkıntı yaşamayacağını ifade ederek Nalbantoğlu Şirketine ve Sayın İsmail NALBANTOĞLU’na  Gösterilen Misafirperverlik ten  dolayı    Teşekkür etti.


Haber:Sedat Ağacıkoğlu&Alaattin Keşoğlu

Editör: TE Bilisim