Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için ilçemize gelen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir’in ilk durağı Ak Parti İlçe Teşkilatı oldu. Milletvekili Demir; teşkilat binasında Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, parti yönetim kurulu üyeleri, Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü ve köy muhtarlarının katılımıyla geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi.

Milletvekili Demir’in gündemi yoğundu. Sözlerine 15 Temmuz darbe girişimi ve gündemdeki olaylardan notlar aktararak başlayan Demir son günlerde Kastamonu ve ilçelerinde meydana gelen doğal afetlere değindi.
Demir; ”Benim için her ilçenin değeri aynı. Fakat Tosya’nın bende ayrı bir yeri var. Uzun zaman oldu Tosya‘ya gelemedim. Gündemdeki olaylar, ardından ilimiz ve ilçelerinde meydana gelen afetler Tosya’ya gelişimi geciktirdi. Afetlerin meydana geldiği yerlerde vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinledik, taleplerini dinledik, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında takipçi olacağımızı söyledik” dedi.

Milletvekili Murat Demir konuşmasının devamında; “Hizmetlerimiz yatırımlarımız devam ediyor. Tosya’da 77km 2.kat asfalt yol yapıldı, 55km yolun da asfalt çalışmaları devam ediyor. Burada sıkıntılarımız sağlık alanında var. Hastanemizin B sınıfına yükseltilmesi çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Bakanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah Tosya Devlet Hastanesini B sınıfına yükselttiğimiz zaman Tosya’nın doktor sorunu, sağlık sorunu çözülmüş olacak. Hizmetlerimiz, yatırımlarımız devam ediyor, hepsinin takipçisiyim ve takipçisi olmaya devam edeceğim.  
Ben farklı milletvekili olacağımı söyledim. Tek derdim var hizmet etmek, ilimize ilçelerimize yatırım kazandırmak. Benim kimseyle sorunum yok, kimseyle uğraşmıyorum, sadece hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

Milletvekili Murat Demir son olarak Tosya Meslek Yüksekokul inşaatını gezerek yetkililerden detaylı bilgi aldı.


Milletvekili Murat Demir belediye ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafları ziyaret eden Demir dertlerini sıkıntılarını dinledi. Talepleri not alarak ilgileneceğini söyledi. Esnaf ziyaretinde milletvekili Murat Demir duygulu anlar da yaşadı.

Ziyarette bir esnafın söylediği “Duamız sizinle, Allah sizden razı olsun, Allah devletimize milletimize zeval vermesin” sözleri Milletvekili Murat Demir’i duygulandırdı. Demir; “Aldığım en büyük dua bu. Allah sizden razı olsun, halkımızdan razı olsun. Çok teşekkür ederim. Biz bugüne kadar olduğu gibi sizin için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ilçeden ayrıldı.  










Editör: TE Bilisim