18 Haziran 2011 Cumartesi günü Tosya Belediye Düğün salonun da başlayan Zafer Nalbantoğlu’nun düğünü 19 Haziran Pazar günü Tosya Boyner camide verilen yemekle devam etti.

Boyner camide verilen yemekte misafirleri kapıda damadın Babası İsmail Nalbantoğlu ve Ağabeyi  Hüseyin Nalbantoğlu   ile Damadın kayınpederi karşıladı.Misafirlerle tek tek ilgilenen Nalbantoğlu ailesi düğünü teşrif ettikleri İçin tüm misafirlere teşekkür ederek hoş geldiniz dediler.

                Düğün yemeği saat 10,00 da erkek misafirlerin gelmesi ile başladı saat 12,30 kadar devam eden  yemeğe halkımızınyoğun ilgisi oldu .Özellikle Hacı Sirke ve Ahmet Sirkeoğlu nun organize ettiği yemek gayet düzen ve nizam içinde gerçekleşti.Düğün yemeğine Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri sayın Hakkı KÖYLÜ ve Mustafa Gökhan GÜLŞEN

İle  Kastamonu Ak Parti  il başkanı ile Ak Parti Gençlik kolları katıldılar.Yemek sofrasında Milletvekilleri ve Tosya Kaymakamı  Mehmet TÜRKÖZ  birlikte yemek yediler ve dua ettiler.

                Kastamonu Üniversitesi  Rektör Prof.Dr. Seyit AYDIN da Nalbantoğlu ailesinin davetine icap ederek yemeğe geldi

Sayın rektör yemekten sonra damat Zafer Nalbantoğlu’nu tebrik ederek  ilçemizden ayrıldı.

                Öğlen saatlerinde erkek misafirlerin yemeğinin bitmesinden sonra Bayan misafirlere yemek ikramına başlandı.

Damat ın Annesi Hatice Nalbantoğlu Bayan misafirleri kapıda karşılayarak Hoş geldiniz dedikten sonra yemekler yendi ve dualar edildi.

                Saat 14,30 da Boyner camide verielen yemek sona erdi ve İkindi namazından sonra Gelin alma'nın yapılacağı misafirler duyuruldu.

                www.tosyahaberleri.com  Nalbantoğlu ailesine ve Zafer Nalbantoğlu na  mutluluklar diler .Vermiş oldukları yemek ve yapılan duaların Kabul olmasını dileriz.

 Haber & Foto : Sedat AĞACIKOĞLU

Editör: TE Bilisim