Milliyetçi Hareket Partisi'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı, Türk tarihinin en şanlı sayfalarından Çanakkale Deniz zaferinin yıl dönümü olan 18 Mart 'ta yapılacaktır. "Önce ülkem ve milletim." İlkesin gereği olarak kurultaya, "Millî duruş, şehitlere vefa, millet beka!" adını vermiştir.

MHP, Türkiye'nin direnç noktası, yıkılmaz kalesi, Türk milletinin özü ve sözüdür. MHP var oldukça, ihanet yuvalarının başarıya ulaşması, kalleş projelerinin sonuç alması, hain emellerin hayata geçmesi imkansızdır. Bu temel kuralı hiçbir güç, hiçbir kudret, hiçbir kimse değiştiremeyecektir. MHP şartların ortaya çıkardığı, konjonktürden beslenen, duruma göre vaziyet alan bir parti değildir. Türk milletinin bağrından çıkmıştır. 49 yıllık şerefli mazisi ile Türk milletinin varlığını ve birliğini her şeyin üzerinde tutmuş, bu uğurda her türlü bedeli ödemiştir. Türk milliyetçiliği ve ülkücülük vazgeçilmez ilkelerindendir. Lideriyle, kadrolarıyla, teşkilatıyla, vizyonu ve misyonuyla bu ülkenin teminatıdır. Hedefi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yüceltmek ve yükseltmektir. Muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak ve Cumhuriyetin bir asrı tamamlayacağı 2023 yılında dünyada lider ülke konumuna getirmektir.

İşte böyle önemli bir zaman diliminde, ülkemizin kaderinin yeniden yazıldığı bu tarihi dönemeçte, herkes susup, egemen güçlerin alacağı sonuca göre tavır almayı beklerken bir bozkurt edasıyla Türk Milleti’ne önderlik eden, kararlı tutumu ve milli duruşundaki ısrarıyla ülkemizi yaşadığımız coğrafyada başat aktör haline getiren, sistemli bir şekilde yapılan hatalarla bugünlere sürüklenen ülkemizin yeniden ayağa kalkıp, tarihi rol üstlenmesine öncülük eden, hiçbir kişisel ikbal ve beklenti içinde olmadan, sadece ülkemizin içinde bulunduğu problemi ortadan kaldırmak için önemli adımlar atan Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ’ ye yol arkadaşı olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Öngörüleriyle, stratejileriyle, erdemleriyle, cesareti ve ferasetiyle bize örnek olan liderimize Türk Milleti adına bir kez daha teşekkür etmeyi kendimize borç biliyoruz.

Millet olarak bu önemli gündemlerle hem hal olurken Türk Milliyetçiliği’ nin yegâne adresi olan Milliyetçi Hareket Parti’miz için büyük önem arz eden Büyük Kurultayımıza da sayılı günler kaldığı malumunuzdur.

Her kurultay; ilhamını binlerce yıllık şanlı bir tarihten alan 49 yıllık kutlu bir mücadelenin yeni kademidir.

Her kurultay; Milliyetçi Ülkücü Hareket için Toy’dur, düğün bayramdır.

Her Kurultay; ellerin kenetlendiği bakışların aynı ufukta birleştiği gündür.

Her Kurultay; bir büyük Ülkünün zirvelerinde buluşan ruhlarım cemi, yüce bir davaya meyleden gönüllerin demidir.

Her Kurultay; ülkesi ve ülküsü uğrunda, can ve mukaddesleri uğrunda, iman tazeleyen ruhların buluştuğu mabettir.

MHP kurultayları; şehitler kervanının kutlu yükünü taşıyan erlerin menzili, istiklal ve beka yolunda azimle yürüyen yiğitlerin harman yeridir. Orada şehitlere rahmet, gazilere hürmet okunur. Orada Tanrı katına yükselen dualar ve aminler yeminlere karışır. Orada birlikte çarpan yüreklerin nabzı duyulur.

Kurultay; Ay Yıldızlı Al Bayrağın şanlı gölgesinde, Mübarek Vatan toprağı’ nın kucağında hayat sürmeyi ebedi mutluluk sayan nesillerin seyran yeridir. Kurultay; yoldaşını hiç yalnız bırakmayan, düşeni kaldıran, bir ala düşüp de aldatılanlara doğru istikameti gösteren vefayı vazife, cefayı sefa, mihneti mükâfat bilen ve bütün bunların karşılığında da yalnızca Yaradan’dan bekleyen serdengeçtilerin vahdet noktasıdır.

Güneş gibi parıltısı şimdiden Ülkücü camian üzerine doğmakla kalmayıp bütün Türk Milleti’nin bekası, Türkiye’nin birlik ve beraberlik manasında ufukları aydınlatan, 12. Olağan Büyük Kurultay’da “Önce Ülkem ve Milletim.” diyen Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ nin istisnasız hepimiz emrindeyiz.

18 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay’a tüm halkımızı davet eder, saygılar sunarız.

Milliyetçi Hareket Partisi

Tosya İlçe Başkanlığı

Editör: TE Bilisim