Saygıdeğer Tosyalı Hemşerilerim,

Milliyetçi Ülkücü Hareket’e Gönül Vermiş Kıymetli Dava Arkadaşlarım.

23 Kasım 2014 Tarihinden İtibaren Partililerimizin Teveccühü İle Başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Görevimden Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Belediye Başkan Aday Adayı Olmak İçin 8 Aralık Günü İstifa Etmiştim.

4 Yıllık Süreç İçerisinde 3 Genel Seçim 1 Referandum Dönemi Geçirdik. İlçe Başkanı Olduğum Sürede Partimizi Bir Adım İleriye Götürmek Adına Yönetimimiz Ve Partililerimizle Gece Gündüz Demeden Elimizden Geleni Yapmaya Gayret Gösterdim.

8 Aralık İtibarıyla Da Doğduğum Ve Doyduğum Şehir Olan Tosya’mıza Hizmet Etme Gayesiyle Bir Yola Çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin Takdirleriyle Tosya Belediye Başkan Adayı Olarak Volkan Kavaklıgil Kardeşimiz Görevlendirilmiştir.

Bilinmelidir Ki Milliyetçi Ülkücü Harekete Olan İnancımızdan Sapmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlçemizde Yeniden Hak Ettiği Yere Geleceği Ve Belediyemizin Milliyetçi Hareket Partili Bir Kardeşimizle Yeniden Kazanacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın.

Bizler De Bu Süreç İçerisinde Teşkilatın Bir Mensubu Olarak Üzerimize Düşen Her Görevi Yapmaya Hazırız.

İlçe Başkanlığım Döneminde Desteklerini Esirgemeyen Parti Yöneticisi Arkadaşlarımıza, Partimize Gönül Vermiş Ülküdaşlarımıza, Aday Adaylığı Sürecimizde Bizlere Destek Ve Teveccüh Gösteren Tüm Hemşerilerime Teşekkür Eder. Saygılar Sunarım

Muvaffak Etyemez

Editör: TE Bilisim