Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma programına katılan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın bayramlaşma programı sonrası Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında Tosya Belediyesinin 15 günde bir çıkardığı ve Belediyenin Hizmetleri anlatan gazeteye inceleyen il Başkanı Yüksel Aydın ziyaret sonrası Basın Mensuplarına gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın www.tosyahaberleri.com ve www.tosyahaberler.com haber sitesinin ‘’Tosya halkına Bayram mesajınız olacak mı’’ sorusuna cevap vererek gündemi değerlendirdi.

‘’TOSYA HALKI BİZE EN GÜZEL MESAJI VERDİ’’

Yüksel Aydın konuşmasında ‘’ Tosya halkı 31 Mart seçimlerinde gerekli mesajı bize verdi ve bizlerde onun gereklerini yapmak üzere Allah izin verirse Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesi olarak Adaletli olacağız dedik, Tosya’da huzur olacak dedik ve bu doğrultuda Belediye Başkanımız, Belediye meclis üyelerimiz çalışmalarını sürdürüyor.

‘’HUZURLU BİR ŞEHİR KASTAMONU DEDİK HUZURLU BİR ŞEHİR TOSYA DEDİK’’

Tosya’yı Kimsenin huzursuz etmesine müsaade etmeyiz. Fakat görüyoruz ki ilçenin Mülki İdari Amiri ne hikmetse siyaseti siyasetçilere bırakmayıp Devleti temsil ettiği makamda farklı davranıp dün kurduğu cümle bizi ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Eğer bize söyledi ise m isli ile kendisine iade ediyoruz. Ne demek yani üç kuruşluk iş yapıp on üç kuruşluk konuşmak

SEN YOLCUSUN YOLCU. BİZ HANCIYIZ

 Sen yolcusun bizler hancıyız. Şehri huzursuz etmeyeceksin. Biz bunun takipçisi olacağız. Buradan sayın İçişleri Bakanına da sesleniyorum. Milliyetçi Hareket Partili olmak ve halkın teveccühünü kazanmak suç mu? Dolaysıyla bu kaymakamın mutlaka uyarılması lazım. Siz Türkiye’nin en genç 29 yaşındaki bir Belediye Başkanına sahip çıkacak gen onunla siyasi yarış yapmanın size ne faydası var.

BU KONUYU ANKARA’YA TAŞIYACAĞIM

Gerekirse bu konuyu Ankara’ya taşıyacağım. Tosya’yı ve Tosyalıyı huzursuz etmesine asla müsaade etmeyeceğim. Ama olamadı. Şimdi İntikam peşinde misin?

BELEDİYE BAŞKANININ HASTANE SORUNUNA SAHİP ÇIKMASI SENİN NEDEN RAHATSIZ EDİYOR

İlçe Belediye Başkanı Tosya’ya Doktor getirmek için çan hıraş bir şekilde çalışırken ne demek hastaneye gidip basına böyle bir mesaj vermek ne demek.’’ Üç Kuruşluk iş yapacakmış On Üç kuruşluk konuşacakmış. Bu çok terbiyesizce bir ifade. Kendisine misli ile iade ediyorum. Tosya’da mutlaka huzur sağlanacak. Burası Muz cumhuriyeti değil. Bu sözleri Ankara’ya içişleri bakanlığına taşıyacağım diyorum. Bu cimle çok terbiyesiz bir cümle. Bir Kamu görevlisine yakışmayan bir cümle.

SEÇİLMİŞ BİR BELEDİYE BAŞKANINA BU SÖZÜ SÖYLETMEYİZ

Tosya’nın seçilmiş bir belediye başkanına bu sözü söyletmeyiz. Madem öyle kaç aydır Tosya’da Doktor sorunu var getirseydiniz ya bugüne kadar. Vatandaşı niye mağdur ettiniz?  Boş laflar edeceğine doktor getirmek için niye mücadele etmiyorsun. Belediye Başkanı ile beraber olun Doktor sorununu birlikte çözün. Kaymakam siyaset yapmayı bıraksın Devlet adamı olmaya gayret etsin. Olabileceğini de sanmıyorum.

TAVIRLARINA DEVAM EDERSE SONUCUNU TOSYALI YAKINDA GÖRECEK

Bizle bu sorunu Ankara’ya taşıyacağız. Eğer bu tavırlarına devam ederse Tosyalı yakında sonucunu görecek. Tosya’yı huzursuz ettirmeyeceğiz. Bayram sonrası İçişleri bakanımıza ve Bakan Yardımcımıza bu sorunu ileteceğim. Gereği ne ise yapılacak. Bu cümle kurulur mu ya. Siz kim oluyorsunuz. Volkan Kavaklıgil Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkanı. Ben İl Başkanıyım. Dolaysıyla Milliyetçi Hareket Partisi Liderini temsil eden bir il başkanıyım. Lafı kime ettiğini ve lafın kime gittiğini bilecek.

AK PARTİ İLE MHP CUMHUR İTTİFAKINDA BİRLEŞTİ

Bakın Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Parti Cumhur İttifakında birleşti. Fakat bunu bilmeyenler Tosya’da ve İnebolu’da var. Seçim öncesi tespitlerimin ne derece doğru olduğu bugün ortaya çıkıyor. Ne demek ya bu şekilde bir ifade çok terbiyesizce bir ifade ve kendisini kınıyorum ve mislisi ile iade ediyorum’’dedi.

Editör: TE Bilisim