Toplantıda okul-aile birliği başkanı Sacittin BÖREKÇİ okulun genel durumundan bahsetti. Geçen sene okulumuzda 64 öğrencimiz varken bu sene bu sayının 187’ye çıktığını ifade etti. Bu sene 123 öğrenci kaydı yapılmış olup Kastamonu merkez ve diğer ilçelerdeki İmam Hatip Ortaokulları ile kıyaslandığında en fazla kayıt okulumuza olmuştur.Dolayısıyla okulumuz öğrenci sayısında Kastamonu birincisidir,inşaallah eğitimte ve öğretimte de aynı başarıyı sağlayacaklardır.  

 

Ayrıca ilçe genelindeki 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okulumuz tarafından yapılmıştır.  Programımız herkes tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Programa katılanlara Okul Aile Birliği olarak  tarafımızdan Milli Mücadele döneminde kahramanlık gösteren öğretmenleri anlatan  “Kalemli Ordu” isimli kitap hediye edilmiştir.

 

  Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu deneme sınavında 410 öğrenci arasından sınavda 3.olan Emine SIVAŞEN, 5.olan Beyza BIÇAKCIOĞLU, 6.Servet DOMURCUK, 10.olan Rümeysa USLU öğrencilerimize başarılar dilerim. Buda gösteriyor ki okulumuzun eğitim öğretiminin kaliteli olduğu, öğretmenlerimizin başarılı olmak için can-ı gönülden çalıştıklarını göstermektedir. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizi de bu başarılarından dolayı tebrik ederim.

 

         Bizler okul aile birliği olarak okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak için el birliği ile çalışmaktayız. Bütün kız öğrencileri için okul aile birliğimiz olarak tek renk başörtüsü temin ettik. Ayrıca fotokopi makinesı leptop baskı makinesı Lcd televizyon gibi ihtiyaçlarını karşıladık Şu anda eğitim öğrenim gördüğümüz okulumuzun derslikleri bize yetmemektedir. Yeni kayıtlarımız 150 öğrenci civarında olacağı için yeni okula ihtiyacımız vardır. 2014-2015 eğitim öğretim  yılı için okul ihtiyacımız halen devam ettiğinden sayın valimiz ERDOĞAN BEKTAŞ’ beyle toplantı yaptık bu konunun çözüleceği sözünü  aldık, inşallah bahçeli evler mevkiinde 10/12/2013 tarihinde ihalesi yapılan okulun bizlerin okul sorununu  çözeceğini düşünüyoruz. Bizlerde hocalarımızdan başarılarının devamını bekliyoruz.Ayrıca bizler müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle,öğrencilerimizle beraber bir aileyiz.Tüm sorunlarımızı birlikte çözüyoruz,ayrıca Mehmet Akif Ersoy İmamhatip ortaokulu istişare heyetinde bulunan NUSRET YAMAK,AHMET SALİH KIRIK,RECEP ÇAĞ,ALAATTİN ZEYBEK,HAKAN BEKTAŞ,METİN CENGİZ,BEKİR YAZANLAR,İSMAİL ÇALIŞIR,NEZİR USKAN,ALİ BÜLBÜL,FATİH İNEKCİ,İBRAHİM OĞUZ HELVACI,İSMAİL SİRKEOĞLU VE SELİM YANCIOĞLU’NA teşekkürlerimi sunarım.Öğrenci velilerimizden okulumuz hakkında herhangi bir eksik ve noksanlık gördüklerinde yönetim kurulumuza ve istişare heyetimizi bilgilendirmelerini diler saygılar sunarım.

 

                                               SACİTTİN BÖREKÇİ

                                        Okul aile birliği yön.kur.başk.

Editör: TE Bilisim