Pazartesi günü Tosya'da saat 12.30'da açılışı yapılan Marjinal Cafe Tosya'lı vatandaşların akınına uğradı.

Açılışa Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kaymakam Adayı Suat Hatam, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, Emniyet Amiri Göksel Aydın, Karakol Amiri Rıfat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, PTT Müdürü Davut Zat, kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tosya Belediye başkanı Kazım Şahin ve Kaymakam Türköz'ün açılış konuşmalarının ardından okunan dua ile kurdele kesilerek Marjinal Cafe resmen hizmete girmiş oldu.

Tosya'nın yakından tanıtığı Cihan Radyo'nun genel koordinatörü Emrah Ölmez tarafından açılan Marjinal Cafe Kaynaroğulları marketinin üzerinde hizmet verecek. Tosya'daki cafeterya açığını büyük ölçüde kapatacağı beklenen marjinal cafe, gerek iç dekorasyon gerekse hizmet anlamında herşey düşünülmüş.

Akşam saatlerinde canlı müzik organizasyonları ile Tosya'lı vatandaşlara ve dışarıdan gelenlere eğlenceli saatler sunmayı hedefleyen Marjinal Cafe açılışta deyim yerinde ise hınca hınç dolup taştı. Açılışa misafir olarak gelen vatandaşlar zaman zaman ayakta kalarak masaların boşalmasını beklediler.

Marjinal cafe'yi ismi gibi diğerlerinden farklı kılan tek özelliği ise DAMSIZ girilememesi, akşamları canlı müzik yayınlarında cafe'ye damsız girilemiyor. Marjinal cafe geniş ve konforlu iç dekorasyonu ile büyük şehirlerde gördüğümüz sosyal cafelerden neredeyse hiçbir farkı yok.

Açılışa gelenlere cafe'de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yapılan ikramların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar işletme sahibi Emrah Ölmez'e hayırlı olsun dileklerini sunarak cafe'den ayrıldılar.

 



Editör: TE Bilisim