HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu´nun Tosya ilçesinde geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz Tosya Sentetik Çim Saha çevresinde ve seyirci giriş kapısının etrafında bulunan tomruklar Tosya Marangozlar Odasının duyarlılığı ve çalışması sonucu stat çevresinden kaldırıldı.

Haberimize konu olan Marangozlar Sanayi sitesi mevkiinde yer alan Tosya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sentetik Çim Saha sınırları içinde yer alan bölgede gelişigüzel yığılmış ve dağılmış tomruk yığınları misafir seyircilerin ve Tosyalı sporseverlerin tepkisine neden oluyordu.

www.tosyahaberleri.com haber sitesinin gündeme getirdiği bu olay karşısında Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu ve Oda yönetimi stat çevresinde Tomruk ve Kereste sahipleri ile toplantı yaparak bu alanda bulunan emtianın kaldırılmasını istedi. İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Marangozlar Odasının koordineli çalışması sonucu Tosya Sentetik Çim Saha etrafında çevre düzenlemesi yapılarak geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz o çirkin görüntüden kurtulmuş oldu.

ESKİ DURUMU

YENİ DURUMU

ESKİ DURUMU

YENİ DURUMU

Editör: TE Bilisim