KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Ramazan Bayramına sayılı günler kala kuruyemiş ve Şeker satışları başladı.

Bayram Şekerleri ve Kuruyemiş, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramında yerini almaya hazırlanıyor. Bayrama sayılı günler kala kuruyemiş ve Şeker satışların artması, esnafın yüzünü güldürdü.

Vatandaşların Bayramları fırsat bilen kişiler, sağlıksız koşullarda ve merdiven altı üretim yapan yerlerden ve seyyar satıcılardan kuruyemiş ve bayram şekeri almaması konusunda uyarılarda bulunan Lokman Hekim işyeri sahibi İsa Bacaksız, Bayram Şekeri ve kuruyemiş satın alınırken dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı. “ Özellikle Bayram Şekerlerinde boya veya tadlandırıcı katılarak hazırlanan sahte şeker çeşitlerine ve merdiven altı üretim yapan yerlerden ve seyyar satıcılardan kuruyemiş ve şeker almasınlar. ” dedi.

Lokman Hekim adı altında işletme sahibi olan İsa Bacaksız  Ramazan Bayramına sayılı günler kala yaptığı açıklamada’’ Ramazan Bayramına özel Kuruyemiş çeşitlerimizle ve Kent marka bayram şeker çeşitlerimizle vatandaşlarımıza hizmete hazırız’ ’dedi.

Editör: TE Bilisim