SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 2018’ye sayılı günler kala kuruyemiş satışlarında da artış yaşandı.

Kuruyemiş, her yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşı sofralarında yerini almaya hazırlanıyor. Yeni yıla sayılı günler kala kuruyemiş satışların artması, esnafın yüzünü güldürdü.

 Vatandaşların yılbaşını fırsat bilen kişiler, sağlıksız koşullarda ve merdiven altı üretim yapan yerlerden ve seyyar satıcılardan kuruyemiş almaması konusunda uyarılarda bulunan Lokman Hekim işyeri sahibi İsa Bacaksız, kuruyemiş satın alınırken dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı. “Kuruyemişi severek tüketiyoruz ama bilinçli tüketmiyoruz. Vatandaşlar, merdiven altı üretim yapan yerlerden ve seyyar satıcılardan kuruyemiş almasınlar. Mahallelerindeki kuruyemişçilerden alsınlar” dedi.

 Lokman Hekim adı altında işletme sahibi olan İsa Bacaksız 2017 yılının son günlerinde yaptığı açıklamada’’ Yılbaşı akşamına özel Kuruyemiş çeşitlerimizle vatandaşlarımıza hizmete hazırız. Özel olarak getirmiş olduğumuz sıcak kuruyemiş çeşitlerimiz işyerimizde deneyimli personelimizle hazırlanarak yılbaşı akşamına özel paketlerle satışa sunulmaktadır’ ’dedi.


Editör: TE Bilisim