Tosya Müftülüğü, 2010-2011 öğretim yılında Kur’an kurslarından yüzünden Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler dersi alan kursiyerler için bir mezuniyet töreni düzenledi.
Müftülük bünyesinde görev yapan bayan personel tarafından bayan misafirlere yönelik olarak gerçekleştirilen tören, Müftülük konferans salonunda yapıldı. Tören sırasında Kur’an Kursları ile bu kurslarda öğrenim gören kursiyerlerin tanıtıldığı slayt sunumu ile desteklenen törende kursiyerlerin Kur’an Kursu anılarına yer verildi. Kur’an kursuna niçin katıldığını veciz bir dille ifade eden ve kursta öğrenim gördüğü sürece günlük tutan bir kursiyerin anıları dinleyicilerden büyük alkış aldı.
Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı törende yaptığı konuşmada yaklaşan üç aylar ve Regaip kandiline vurgu yaparken, Tosya’da Müftülükçe gerçekleştirilen Kur’an Kursları hakkında dinleyicilere bilgi verdi.Ayrıca Kur’an kurslarında öğrenim gören ve mezun olan kursiyerlere çeşitli hediyeler verilirken, bu kurslarda görev alan öğretmenlere de teşekkür belgesi verildi. Kur’an-ı Kerim kıraati, bilgi yarışması, şiir ve skeçlerle devam eden mezuniyet coşkusu yapılan dua ile sona erdi.



Editör: TE Bilisim