Haber: Sedat Ağacıkoğlu ( İHA )

Kastamonu’nun Tosya ilçesi 1985 doğumlu Tuğba Acar ATV’de yayınlanan ‘’Kim Milyoner Olmak İster’’ yarışmasında göstermiş olduğu başarılı performansla başta yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım olmak üzere tüm Türkiye’nin takdirini kazandı.

Geçtiğimiz Cumartesi Akşamı ATV kanalında yayınlanan ve tüm dünyanın en çok kazandıran yarışma programı ‘’Kim Milyoner Olmak İster’’ yarışma programına katılan ve İstanbul’da Ana Okulu öğretmenliği yapan hemşerimiz Tuğba Acar kazandığı para ödülünün bir kısmını Down Sendromlu ve engelli çocuklar için materyal alımına bağışlaması büyük takdir topladı. Yarışmaya Whatsap üzerinden gönderdiği video ile müracaat eden Tuğba Acar yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım’ın övgü dolu sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Yarışmadan 60 bin TL para ödülü kazanan Tuğba Acar canlı yayında yaptığı açıklamada kazandığı para ile materyale ihtiyacı olan çocuklara destek olacağını açıkladı. Bu açıklama sonrası yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım'ın Tuğba Acar’ın görev aldığı okulu ziyaret ederek manevi desteklerde bulunacağını söyledi.

Yarışma sonrası www.tosyahaberleri.com haber sitesi ile iletişime geçen Tuğba Acar Tosyalı hemşerilerimizin yarışma esnasında dualarını ve desteklerini hep yanımda hissettim. Yarışma esnasında aşırı heyecanlı olduğu için kendisini tanıtırken Tosyalı olduğumu ifade edemedim. Bunun üzüntüsünü program sonrası yaşadım. İnşallah  ATV haber ekibi ve Murat Yıldırım okulumuza gelecek ve benimle röportaj yapacaklar. O zaman büyük bir gururla Tosyalı olduğumu söyleyip beni destekleyen siz hemşerilerime sevgi ve selamlarımı söyleyeceğim dedi.


Editör: TE Bilisim