SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Vali Şehmus Günaydın çeşitli açılışlara katılmak üzere Kilkuyu Köyü’ne geldi.
Vali Günaydın’ı  Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, İl Genel Meclis Üyesi Cahit Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar karşıladı.
Kilkuyu Köyünde Vali Şehmus Günaydın'ı Köy Muhtarı Münir Demirci ve köylüler tarafından karşılandı.
Vali Şehmus Günaydın’a Kilkuyu Köyü ziyaretinde Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, protokol üyeleri katıldı.




Köye yapılan hizmetlerden yemekhane, fırın ve kapalı Pazar yeri ile, köy tüzel kişiliğine kazandırılan bir kato ve bir çöp arabasının açılışı yapıldı. Açılış kurdelesi Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır ve Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından kesildi. 
Yapılan hizmetlerin sinevizyon eşliğinde tanıtılmasının ardından Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ve Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen köylülerin dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.





Editör: TE Bilisim