SEDAT AĞACIKOĞLU   
KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Kermes açılışına 7 Haziran seçimlerinde yarışacak olan siyasetciler tam kadro katıldı.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes açılışına Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sefer Sezer,AK Parti milletvekili adayları Metin Çelik,Zafer Nalbantoğlu,Saadet Partisi Milletvekili Adayları Muhammed Emin Titiz,Satılmış Külçe ve Ayhan Gündoğdu,Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,MHP ilçe başkanı Muvaffak Etyemez ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kermes öncesi İmam Hatip öğrencisi Kur-an'ı Kerim okudu.Daha sonra küçük örenciler semazen ve Mehteran gösterisi yaptılar.Okul aile birliği başkanı Sacittin Börekçi kısa bir konuşma yaparak misafirler Kermese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kermes açılış kurdelesini Tosya müftüsü Basri Bektaş'ın yaptığı dua sonrası Kaymakam Yusuf Cıbır ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş  birlikte kesti.

















Editör: TE Bilisim