Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle dün İlçe Seçim Kurulu Başkanlığında mazbata teslim töreni düzenledi.  İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sunel Öner Türköz Başkanlığında düzenlenen törene İlçe Seçim Müdürü Mehmet Güdek, seçimi tekrar kazanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin Ak Parti belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi ve  partililer katıldı.


Hakim Türköz, törende yaptığı konuşmada “Hayırlı olsun arkadaşlar başkan beyi ve herkesi tebrik ediyorum. İyi bi seçim dönemi atlattık diye düşünüyorum ben  Başkan beye teşekkür ediyorum. İlçe Seçim kurulu kararlarının uygulanmasında  gösterdiği hassasiyet nedeniyle seçim günü de bi sıkıntı olmaması nedeniyle de tebrik ediyorum sağ olun diyorum hayırlı olsun diyorum. ” dedi.  


5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Kazım Şahin mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sunel Öner Türköz’den aldı.  


Mazbatasını almasının ardından açıklama yapan Kazım Şahin; “Bizde çok teşekkür ediyoruz. Seçimde gerçekten başından sonuna kadar hakim hanım yüksek bir performansla disiplinli bir şekilde seçimlerin sağlıklı emniyetli bi şekilde geçmesini sağladı. Şaibesiz dedikodusuz olaysız bi seçim geçirdik. Hakim hanımın şahsında bütün ilçe seçim kurulu müdürümüze kurul üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

Ak Parti’den il genel meclisi seçilen Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan da İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sunel Öner Türköz’den mazbatalarını aldı.

Mazbata töreninde Ak Parti’den belediye meclis üyesi seçilen Fazıl Ateş, Hüseyin Nalbantoğlu, Hüseyin Örü, Ali Mutlu, Süreyya Yağmur, Hayreddin Eker, Müjdat Güney, Kemal Kocaoğlu, Orhan Cığa, Aydın Kaynar, İhsan Erçelebi ‘de mazbatalarını Hakim Sunel Öner Türköz’den aldı.  Belediye meclis üyelerinin yedek üyelerine mazbatalarının verilmesinin birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile mazbata töreni sona erdi.



Mazbataların alınmasından sonra Belediye önünde Hüseyin Akbıyık Hocafendi tarafından seçilerek yeni görevlerin hayırlı uğurlu olması için dua edildi.

Duanın ardından kurban kesildi.

Başkan Kazım Şahin makamına oturarak tebrikleri kabul etti. Tebrikleri kabulünde gazetecilere duygularını anlatan Şahin;  “Tabi arkadaşlar çok güzel bi duygu. İnsanımızın sevgisine mazhar olmak, hizmetin vefasızlıkla ödüllendirilmediğini gördük. Yani insanımız kendisine hizmet edenleri asla ötelemiyor vefasızlık göstermiyor. Bugün mazbatamızı alarak il genel meclisi, belediye meclisi belediye başkanımızla beraber resmen görevimize başladık. Bu dakikadan itibaren resmi görevimizin başındayız. İnşallah 5.nci gün önümüzdeki hafta Pazartesi günü de ilk meclis toplantımızı yapacağız. Ve tekrar Tosya’mıza projeler kazandırmaya yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugün gene bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimizi siz değerli basın mensuplarını kadın kollarımızı parti yönetimimizi bu harekete gönül veren yol arkadaşlarımızı ve Ak Kadroları kutluyorum, tebrik ediyorum.  Herkese çok teşekkür ediyorum. Destek veren vermeyen, herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hiç bi ayrımcılık yapmadan hiç kimseyi sen sucusun bucusun şu partili bu partilisin oy verdin vermedin gibi polemiğe girmeden herkesi kucaklayarak Sayın Başbakanımızın ben 76 milyonun 77 milyonun Başbakanıyım dediği gibi bizde 32binin Başkanı olarak yolumuza devam edeceğiz. Şimdiden Tosyamıza hayırlı olsun diyorum. İnşallah hayırlı hizmetler yapmaya vesile olur.

Seçmen söyleyeceğini söyledi. Bizim seçmene artık bu saatten sonra söyleyecek sözümüz yok Son söz seçmenindi. Hedefi 12 den vurduğunu düşünüyoruz. Seçmenlerimizin sağduyusuna feragatine güveniyoruz. Bize güvenmelerini bizi izlemelerini tekrar onlara ifade ediyoruz. İnşallah onları asla mahcup etmeyeceğiz. Yeni hizmetlerle onların başlarını dik, alınlarını ak yapacağız inşallah. Teşekkür ederim” dedi.   

Türkiye Gazetesi Temsilcisi Muharrem Özekmekçi’nin gazetemizin desteğini nasıl buluyorsunuz? Sorusu üzerine Şahin; “mesele memleket meselesi olduğunda tek yürek olmak gerekiyor. Türkiye Gazetesi Sayın Başbakanımıza gerekli desteği verdi. Teşekkür ediyorum. Her zaman milli menfaatlerimizi gözetti” dedi.     

Vatandaşlar Başkan Kazım Şahin’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.






Editör: TE Bilisim