Açılışa Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Belediye Başkanı Kazım Şahin,Cumhuriyet Savcısı Fatih Akdaş,İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz,Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,Tosya Ticaret Odası Başkanı Mesut Güvercin ve Meclis Başkanı İlyas Çakır,Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskin ve İlçemiz İşadamlarından Hüseyin Nalbantoğlu ve Zafer Nalbantoğlu ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

           Açılış Töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Türköz; Kaynarogulları Marketler zincirinin ilçemizde vatandaşımıza gösterdiği hizmetten dolayı memnun olduğunu ve özellikle Aydın Kaynar’ın Cumhuriyet meydanında açmış olduğu binanın ilçeye yakışır bir şekilde dizayn edilmesi ve dış cephe renk seçiminde Kırmızı-Beyaz renklerin seçilmesinin çok güzel olduğunu söyledi ve Hayırlı olsun dileklerini iletti.




Daha sonra söz alan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Aydın Kaynar kardeşimizin açmış olduğu bu marketin ilçemize hayırlı uğurlu olması dileklerini ileterek başarılarının devamını diledi.


İşletme sahibi Aydın Kaynar ise yaptığı kısa konuşmada  “Tosya’da halkımıza market alanında daha iyi hizmet verebilmek için açılışını yaptığımız Marketimizde, Kaliteli ürün çeşitliği ve Sebze meyve reyonumuzdaki zenginliği ile ve güleryüz elemanları ile  hizmet vermeyi hedefliyoruz dedi.




Daha sonra yapılan duanın ardından Kaymakam Mehmet Türköz,Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç açılış kurdelesini kestiler.



Editör: TE Bilisim