Tosya ilçe merkez mahalle muhtarları toplantısına Kaymakam Deniz Pişkin,BelediyeBaşkanı Kazım Şahin, idari amirler ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda muhtarların istek ve taleblerini dinleyen Kaymakam Deniz Pişkin ilçenin sorunları ile ilgili çalışmaların yapıldığı ve yakın zamanda çözüme kavuşturulaçağını açıkladı.

Toplantıda söz alan Hocafakı Mahalle Muhtarı Bahaettin Zengin '' Sayın Kaymakamım ilçe Devlet Hastanesinde olmayan Çocuk Doktoru ve Aneztesi doktoru konusunda ne yapılacak ''diye sorusu karşısında Kaymakam Deniz Pişkin haksızlık yapıldığı söyleyerek vu konuda

“ALGI OPERASYONU YAPANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
“Nedense vatandaşın gözünde bu konunun ve ilçenin mülki amirinin ve siyasetçilerince dikkate alınmadığı, önemsenmediği, göz ardı edildiğine yönelik bir algı operasyonu yapılıyor bundan çok rahatsızım açık söylüyorum. Bu konuda art niyetli yaklaşımlar var ki adeta öküz altında buzağı arar gibi. Eğer bu ilçenin sorunlarına bu kadar duyarlıysan bizi çok iyi takip ediyorsun demektir. Biz ilçe heyeti olarak sağlık bakan yardımcısına çıktığımızı, durumumuzu arz ettiğimizi de biliyorsun demektir. Daha ne yapabiliriz isyan mı edelim, baş mı kaldıralım. Yapılabilecek her şeyi ilçe adına, siyaset adına, idare adına her şeyi yapıyoruz. Gerisi yukarının takdiri. Her şey biz ol deyince olmuyorki. Ama dense ki; “Allah razı olsun siz elinizden geleni yapıyorsunuz…” anlarız ama sanki biz hiç oralı değiliz duymuyoruz, görmüyoruz, bilmiyoruz. Hastanede bir sıkıntı var, bizim umurumuzda değil, biz oralı değiliz gibi davranılıyor. Bu vebaldir, kul hakkıdır. Bunu bu şekilde düşünenlere hakkımı helal etmiyorum” şeklinde cevap verdi.

Editör: TE Bilisim