Yıllar önce Tosya'da kurulan ve devlet ortaklı olan TOSTAŞ A.Ş.  yönetim kurulu toplantısında yeniden aktif hale getirilerek şirket merkezinin Kastamonu’ya taşınmasına karar verildi.

Yönetim kurulu toplantısına katılmak için dün Tosya İlçesine gelenKastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ilk olarak encümen toplantısına katıldı.  Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirilen il encümen toplantısında gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

Öğleden sonra ise Vali Yaşar Karadeniz %97 hissesi Özel İdarenin olan TOSTAŞ A.Ş. yönetim kurulu toplantısına katıldı.  Vali Yaşar Karadeniz Başkanlığında gerçekleştirilen TOSTAŞ A.Ş. yönetim kurulu toplantısına Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kastamonu Valisinin Tosya ziyaretini takip eden gazeteci Açıksöz Gazetesi Muhabiri Ahmet Çataloğlu ve Haber37 gazetesi muhabiri Emre Çiloğlu'nun sorusunu cevaplayan Vali Yaşar Karadeniz¸ “TOSTAŞ’ı Özel İdarenin Personel Şirketi olarak aktif hale getirmeyi düşünüyoruz. Diğer daha önceki yürüttüğü faaliyetlerden de tamamen tasfiye olacak. Şirket merkezi Kastamonu’ya taşınacak, onun kararı alındı” dedi.  


Editör: TE Bilisim