8-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Ahşap Fuarı'nın logosu tanıtıldı. Ağaç kakanlı logo büyük beğeni toplandı

Ahşap Fuarı'nın umduklarından daha iyi gittiğini belirten Vali  Bektaş herkesin daha duyarlı ve özverili çalışmaları doğrultusunda çok iyi yerlere geldiklerini kaydetti.
Bektaş, stantların hazırlık aşamasında olduğunu söyledi. Genel olarak Tosya ve Cide ilçeleri duyarlı oldu. Fakat önemli olan heyecan ve yapılan logonun kalitesinin ortaya çıkmasıydı. Stantlarımız ahşaptan yapılıyor. Stantlar tek kullanımlık değil birkaç yıllık olacak şekilde tasarlandı.  Biz şu anda çok kıymetli bir malzemenin tanıtımını yapıyoruz. Ahşap işçiliği, ahşap malzemesi çok değerli bir malzeme. Hem orman olarak ta iyi durumdayız. Bu konuda ciddi işletmelerimiz var. dedi

İlçemiz Tosya 'dan çok sayıda işletmeci bu fuara katılmak için hazırlık yapmaktadır.
Fuar Hakkında görüşlerin aldığımız Nalbantoğlu Orman Ürünleri Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin NALBANTOĞLU, Çankırı Ilgaz ilçesinde yeni kurulan Orman Ürünleri Entegre Tesisin şu an tam kapasite olmasada yapılan üretimin Tosya ve Ilgaz başta olmak üzere Bölge halkına sağladığı iş imkanı ile hem ülke Ekonomisine hemde bölge ye büyük imkanlar sağladığını söyledi.
TKS Kontraplak Sanayi   Firma Yetkilileri düzenlenecek Fuar için özel ürünleri tasarlamakta ve şu an için Fuarın Gözdesi olma yolunda tanıtım ve ürün çalışması yapmakta olduklarını söylediler.

Haber:Sedat Ağacıkoğlu

Editör: TE Bilisim