HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) -   Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ölümlü kazaların meydana geldiği Akçakavak köyü mevkiindeki kavşak kenarlarına yerleştirilen Trafik Uyarı tabelaları gelen tepkiler üzerine Kastamonu Karayolları ekipleri tarafından kaldırıldı.

 

Kavşak bağlantı noktasına gelişigüzel yerleştirilen Trafik uyarı tabelaları, görüntü kirliliği yanında, sürücüler için de büyük tehlike oluşturuyor haberimiz üzerine harekete geçen Karayolları ve Bölge Trafik Ekipleri sürücülere engel olan tüm levhaları kaldırdı.

Kastamonu Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi www.tosyahaberleri.com haber sitesinin yapmış olduğu ‘’Resmen Trafik Levhaları Tuzak ‘’ haberi üzerine Tosya İHA muhabir Sedat Ağacıkoğlu ile telefon ile irtibata geçti. Yapılan görüme üzerine Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi görevlendirmiş olduğu Ilgaz Karayolları Şefliği yetkilileri kavşak alanına gelerek Tosya Bölge Trafik yetkilileri ile birlikte değerlendirmede bulundu.

Çevre köylerden Tosya ya araçları ile gelmekte olan sürücülerin D-100 karayoluna giriş esnasında, yol kenarında sağlı sollu dizilmiş tabela yığınlarının arasından İstanbul istikametinden gelen araçları görmeye çalışırken, dikkat dağıtan tabelalar yüzünden, tehlikeli bir şekilde anayolu çıkış yapıldığı yönünde karar verilmesi üzerine levhalar söküldü.

KÖYLÜ VATANDAŞLAR “KARAYOLLARI YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ ‘’

Yetkililerin yaptığı çalışma sonrası Akçakavak Köyünde yaşayan bir vatandaş ‘’Kavşak ve yol kenarlarına gelişi güzel yerleştirilen Trafik levhalarının karayolları yetkilileri ve Bölge müdürümüzün duyarlılık göstermesi sonrası kaldırıldı. Tüm yetkililere Teşekkür ediyoruz. Şimdi aynı hassasiyeti Kavşağın tam ortasında bulunan ve tehlike saçan Elektrik direğinin kaldırılmasını istiyoruz. Enerji dağıtım şirketinden bir an önce bu ucube direğin buradan kaldırılması için çalışma yapmalarını talep ediyoruz’ ’dedi.









(SDA

Editör: TE Bilisim