HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesi Karasapaca Köyünde bulunan piknik ve mesire alanı düzenlenen bir törenle ziyaretçilere açıldı.

Karasapaca köyü piknik alanının açılışına Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, Köy ve Mahalle Muhtarları ile çık sayıda misafir ve köylüler katıldı.

Piknik ve Mesire alanının açılış konuşmasını Köy Muhtarı Osman Kibar yaparak açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Daha sonra söz alan Karasapaca Köyü Dernek Başkanı Kadir Kibar yaptığı konuşmada ‘’Köy Piknik ve mesire alanının açılışında emeği geçen tüm yetkililere sevgi saygılarımı sunarım’’ dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin açılışta yaptığı konuşmada ‘’Ben buradan tüm köy muhtarlarımıza sesleniyorum. Burada yapılan güzel bir çalışma sizlerde bu piknik alanını örnek alarak köylerinizde bu şekilde piknik alanı yapabilirsiniz’’ dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin yaptığı konuşmada’’ Karasapaca’nın çalışkan muhtarını kutluyorum. Gurbetten gelerek köylerindeki bu açılışa katılan tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum.Böyle güzel yerlerin yapımında emeği geçen herkesi teşekkür ederim’’dedi.

Konuşmalar sonrasında Köy Piknik alanında misafirlere yemek ikramında bulunuldu.














Editör: TE Bilisim