Yoğun kar yağışının ardından ilçede kumlama ve tuzlama çalışmaları yapan belediye ekipleri havaların yumuşamasıyla birlikte kar temizliğine başladı.

Cadde ve sokakları iş makineleri ile temizleyen ekipler arkasından itfaiye ekipleri tarafından tazyikli su ile yıkadı. İş makinelerinin alamadığı yerleri küreklerle temizleyen ekipler topladıkları karları kamyonlara doldurarak şehir dışına taşıdı.

Cadde ve sokaklar bir taraftan kardan temizlenirken bir taraftan da havanın yumuşamasıyla eriyen karlardan çamur olan yollar ve caddeleri itfaiye ekipleri tazyikli su ile yıkadı. Özellikle Cumhuriyet Meydanı ve Çayın Üstünü yıkayan ekipler vatandaşın kayarak düşmesine engel olmak için karşı tedbirler alarak kar vr buz temizliği yaptı.  

Cadde ve sokakların yıkanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ekiplere teşekkür ederek; “Dün kar temizliği yapıldı, buzlanmaya karşı tedbir alınarak trafik akışı kolaylaştırıldı. Bugün de havanın yumuşamasıyla birlikte kar eridi. Belediye ekipleri cadde ve sokakları tazyikli sı ile yıkayarak çamurlanmaya karşı tedbir aldı. Çalışmalarından dolayı ekiplere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdi.  









Editör: TE Bilisim