Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kastamonu İl Müdürü Osman Kahraman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi üyesi 15 gaziye tören elbisesi hediye etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Müdürü Osman Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı emekli Albay Ali Cesuroğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle ziyarete katılamadığını ve Başkanın selamlarını ileten Mahmutoğlu yaptığı görüşmede; İl Müdürü Kahraman’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi'nin yaklaşık 140 üyesi bulunduğunu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin faaliyet alanları, hizmet ve çalışmaları hakkında bilgi vererek gaziler ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürü Osman Kahraman 15 gaziye, 8 Kasım 1996 tarih ve 22831 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik esaslarına göre özel olarak hazırlanan tören elbisesi hediye etti.


İl Müdürü Kahraman, “Dernek başkanımızın bizden tören kıyafeti talebi olmuştu. Biz de sözümüzü yerine getirdik. Bundan sonra tüm resmi törenlerde gazilerimiz bu elbiseleri giyecekler. Bu vatan bize Gazilerimizin emanetidir, Ülkemiz uğruna mücadele eden gazilerimizi özel günlerde temsil ederken bir standart içinde olmaları için Bakanlığımızın katkılarıyla kendilerine yakışır birer tören elbisesi yaptırdık. Bakanlığımızın Şehit Yakınları ve Gazilere yönelik son dönemlerde önemli çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu. Kahraman yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunun ifade ederek şehit ve gazilerimiz hakkında çalışmalarımız devam edecek dedi.

Editör: TE Bilisim