Tosyalı sanayici ve işadamlarına destek vermek, ikili görüşmeler yapmak ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, bir grup Ankaralı İşadamı ile Kastamonu’nun Tosya İlçesine çıkarma yaptı.

Tosya ilçesine iş gezisi düzenleyen İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, işadamlarına fabrikaları gezdirerek Tosya sanayisi hakkında Tosyalı sanayi ve işadamlarından bilgi aldı.  Sektörün önde gelen firmalarını ziyaret eden Ankaralı İşadamları Tosya Marangozlar Odasından düzenlenen toplantıda marangoz esnafıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerinden dolayı Ankaralı İşadamlarına teşekkür eden Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu, Tosyalı sanayicilerin Türkiye’deki kapı ihtiyacının %40’ını karşıladığını söyledi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, Belediye seçimini kazanmaları durumunda Tosyalı Sanayici ve İşadamlarıyla iş gezileri düzenleyeceklerini, hafta sonları Ankara’dan Tosya’ya tur düzenleyeceklerini ve Tosya’nın bağlarını ve dağlarını turizme kazandıracaklarını söyledi.

Fotoğraf çekimiyle sona eren toplantının ardından Ankaralı İşadamları Dipsizgöl ve Kösen Çayırı Göletini gezmek amacıyla ilçe merkezinden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim