Tosya Ticaret Odası Meclis Başkanı İlyas Çakır ve  Ticaret Odası Başkanı Mesut Güvercin Şubat ayı toplantısına davet ettikleri  toplantıya İyader Dernek Başkanı Sedat Ağacıkoğlu ,başkan yardımcısı Alaattin Keşoğlu,Genel Sekreter Ahmet Çataloğlu, Muhasip Ertuğrul Ergi ve Üye Mehmet Ünsal katıldılar.23.Şubat 2012 Perşembe akşamı saat 20,00’da Ticaret Odası Lokalinde toplanan Meclis üyeleri İyader yönetimi ile tanıştılar.

Meclis Başkanı İlyas Çakır yaptığı konuşmada  İyader başkanı Sedat Ağacıkoğlu’na davetlerine icap ettikleri için Tosya Ticaret Odası Meclisi olarak teşekkür ettiklerini belirtti.

İyader  Bülteninin 1.Sayısını incelediklerini ve Bülten hakkında  olumlu görüşlerini paylaştılar ve yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiklerini , hem Tosya için hemde İnternet  Haberciliği için önemli bir misyon üstlendiklerini kendilerinin de  Meclis olarak İyader’in yanında olduklarını söyledi. 


İyader Başkanı Sedat Ağacıkoğlu Tosya Ticaret Odası Meclis toplantısına yaptıkları davetten dolayı başta Meclis başkanı İlyas Çakır olmak üzere tüm meclis üyelerine Teşekkür etti.

Başkan Ağacıkoğlu İyader  olarak İnternet haberciliği alanında önemli bir görev üstlendiklerini doğru,dürüst,ve tarafsız habercilik anlayışı ilkesi ile hareket ettiklerini  bunu yapar iken önce ülkem sonra Tosya ilkesi ile yayıncılık yaptıklarını söyledi .İyader’in internet haberciliği dışında bu ay çıkardıkları ve 2000 baskı yapılan İYADER BÜLTENİ’ninde ilk sayısını bu ay çıkardıklarını ve düzenli olarak her ay yayınlayacakları bülten ile Tosya’nın ve Kastamonu’nun sorunlarını  habercilik anlayışı ile hem Tosya halkını bilgilendireceklerini hem de  yaklaşık 1000 adet baskısını posta ile Türkiyenin dört bir yanına Valiliklere Belediyelere ,Türkiye Büyük Millet Meclisine , Milletvekillerine   , Derneklere göndereceklerini söyledi. Daha sonra İyader olarak Tosya Ticaret Odasının faaliyetlerini çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılarını takdir ettiklerini söyledi.

Tosya Ticaret Odası Başkanı Mesut Güvercin meclis toplantısında İyader derneğine ve yönetimine meclis toplantısına misafir olarak katıldıkları için teşekkür etti.Başkan Mesut Güvercin özellikle İyader Başkanı Sedat Ağacıkoğlu’nun bundan birkaç hafta önce yaptığı Tosya Ticaret Odasının faaliyetlerini anlatan röportajdan dolayı Sedat Ağacıkoğlu’na Teşekkür etti.

Daha sonra İyader üyeleri ve Tosya Ticaret Odası meclis üyeleri  Tosya’nın sorunları hakkında istişare yaparak bilgi alışverişinde bulundular. Yaklaşık 1,5-2 saat süren toplantı saat 22,00 sıralarında sona erdi.

İYADER başkanı Sedat Ağacıkoğlu toplantı sonunda kısa bir konuşma yaparak başta Meclis başkanı İlyas Çakır ve Ticaret Odası  Başkanı Mesut güvercin ve tüm meclis üyelerine gösterdikleri misafir perverlik ten dolayı Teşekkür etti.
İyader Bültenini merak edenler ve internet üzerinden takip etmek isteyen ziyaretçilerimiz www.iyader.com internet sitesi üzerinden hem dernek ile ilgili bilgi edenebilir hemde aylık olarak Dijital ortamda Bülten Sayılarını tüm sayfalarını inceleyebilirler.

Tosya dışında bulunan şahıs-firma-kurum yada kuruluşlar da posta adreslerini www.iyader.com internet sitesinin iletişim bölümünden gönderdikleri takdirde ücretsiz olarak gönderilecektir.

Editör: TE Bilisim