Sedat Ağacıkoğlu -İHA-Tosya

İşadamı Yılmaz Danacı Köyüne hizmette dur durak bilmiyor

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Çaybaşı Köyü’nden hayırsever işadamı Yılmaz Danacı ilçede ve köyünde yaptığı hizmetleriyle halkın hayır duasını almaya devam ediyor. Özellikle köyünde yaptığı hizmetler herkes tarafından takdir görülmektedir.  İşadamı Yılmaz Danacı köyünde yaptığı cami, ağaçlandırma çalışmaları, köyde yapılan asfalt çalışmaları ve de Çaybaşı Yaylası’nda yapmış olduğu aile piknik alanları halka hizmet vermeye devam ediyor.

Son olarak İşadamı Yılmaz Danacı köyün en büyük sorunu olan iletişimi yaptığı birebir görüşmeler ve çalışmalar sonucunda köye özel bir GSM operatörünün baz istasyonunun kurulmasını ve hizmete açılmasını sağladı.

İşadamı Danacı www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada; “Ben bu hizmetleri ilçeme ve köyüme yapmaktan gurur duyuyorum. Allah bana böyle bir imkan tanımış ben de bunu seve seve yapıyorum.  Köyümüzün en büyük sorunu iletişim ve haberleşme idi. Hastalıkta ve zor durumda köyde telefon çekmiyor ve sıkıntısını hep birlikte yaşıyorduk. Yaptığımız çalışmalar sonucunda köy merkezine haberleşme sorununu yüzde yüz çözecek baz istasyonu kurup hizmete açtırdık. Şu an köyümüzde haberleşme sorunu kalmadı. Bu demek olmuyor ki köyün her sorunu bitti anlamına gelmiyor. Şimdilerde köy yolunun asfaltlanmasını ile ilgili valilik ve kaymakamlıkla irtibata geçerek kısa zamanda asfalt çalışmasının başlatma sözünü ilgili makamlardan aldık. Allah sağlık verdiği sürece ilçeme ve köyüme hizmete devam edeceğim” dedi.








Editör: TE Bilisim