Şehir merkezindeki ana arterler üzerinde Tosya Belediyesi tarafından yürütülen alt ve üst yapı revizyonları dahilinde Menderes Caddesi’nin ardından, tamamında yürütülen doğal gaz dağıtım çalışmalarının bitmesiyle birlikte İbni Selim Mahallesi’ne de ilk kazma vuruldu.

İbni Selim Mahallesi’nin tamamında Tosya Belediyesi tarafından yürütülecek olan parke yol yapım çalışmalarının yanı sıra yaya yolu ve ağaçlandırma işlemleri ile birlikte bölge eski görünümünden kurtulacak.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu ve Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İbni Selim Mahallesi’ne yeni yapılacak yolun hayırlı olmasını dilediler.

Kısa süre içinde yürütülen çalışmaların tamamlanarak bölge halkının uzun yıllardan beri yaşadığı mağduriyetin de giderileceği belirtilirken önce zemin hazırlıklarının tamamlanacağı İbni Selim’de vatandaşların rahatlıkla ulaşım sağlamalarının amaçlandığı ifade edildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Ali Mutlu; “İbni Selim Mahallesi’nde doğal gaz dağıtım çalışmalarının ardından belediyemiz tarafından hızlıca yol yapım çalışmalarına başlanmış ve bölge halkının mağduriyeti kısa sürede giderilecektir.

Zemin hazırlık çalışmalarının hemen ardından bölgede parke yol yapım çalışmalarına başlanılacak ve belediyemiz tarafından ana arterler üzerinde yürütülen revize çalışmalarına bir yenisi daha eklenecektir.

Bunun yanış sıra Yunus Emre Mahallesi’nin büyük bir bölümünde de parke yol yapım çalışmaları ve işaret levhalarının yerleştirilmesi tamamlanmıştır” dedi.

Editör: TE Bilisim