HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesi kaymakamı Deniz Pişkin yaklaşık 2 ay önce göreve başladığı Tosya’da 7’den 70’e tüm vatandaşların gönlünü kazanmayı bildi.

01.12.2016 tarihinde Tosya Kaymakamlığına atanan Deniz Pişkin’in Tosya ilçesindeki görevine başlaması sonrası yaptığı başarılı icraatlar la kısa zamanda tüm Tosya halkının takdirini kazandı. Yaptığı ziyaret ve incelemelerde Resmi kurumları, Dernekleri ve sivil Toplum kuruluşlarına yerinde inceleyen kaymakam Deniz Pişkin ilçenin nabzını tutarak sorunları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Bu ziyaretlerde sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Deniz Pişkin kimi zaman onlarla sevindi kimi zamanda üzüldü.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Tosya Hükümet binası merdivenlerinde köylü bir yaşlı teyze ile karşılaşan Kaymakam Deniz Pişkin yaşlı teyzenin sorunlarını dinleyerek gerekli yardımların yapılması konusunda talimat verdi.  

Kaymakam ile yaptığı görüşme sonrası yaşlı teyze ‘’ Valla ben kendisinin bilmez idim bir anda karşımda görünce derdimi anlattım. O da beni dinledi ve yardımcı olunması için yanındakilere bir şeyler söyledi. Sonra gidince çevremdekilere sordum kim bu diye Tosya Kaymakamı olduğunu söylediler. Kendisinden Allah Razı olsun ben ilk defa bir kaymakama derdimi anlattım o da beni dinledi’ ’dedi  

  (SDA-








Editör: TE Bilisim