Diyanet İşleri Başkanlığı’nın il ve ilçe müftüler kararnamesiyle Tosya Müftüsü Mehmet Korkmaz Sakarya İl Müftü Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık 2 yıldır Tosya’da görev yapan Müftü Mehmet Korkmaz için Nalbantoğlu Park Tesislerinde veda yemeği verildi.




Din görevlileri derneği tarafından düzenlenen Veda yemeğine Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, Cumhuriyet Başsavcısı Barış Kurt, Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,  MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, Din Görevlileri Derneği Başkanı Muammer Ömür, daire ve kurum amirleri, müftlük çalışanları ve din görevlileri katıldı.




Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Din Görevlileri Derneği Muammer Ömür konuşmasına Müftü Mehmet Korkmaz’ın iki yılda Tosya’ya çok büyük hizmetleri olduğunu belirterek yerine göre amir yerine göre dost arkadaş gibi davrandığını söyledi.

Müftü Mehmet Korkmaz iki yıldır Tosya’da görev yaptığını ve Tosya’da çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.  Korkmaz, Tosyalıların desteği ile birçok hizmetin yapıldığını belirterek bazılarının tamamlandığını ve bazılarının da tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Müftü Mehmet Korkmaz desteklerinden dolayı Tosya halkına teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi.

Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın da 5 aydır birlikte çalıştıklarını belirterek çalışkan bir ilçe müftüsünü kaybettikleri için üzüntülü olduklarını dile getirdi. Müftü Aydın önemli hizmetleri olan Müftü Korkmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.  




Yapılan konuşmaların sonrasında Müftü Mehmet Korkmaz’a Tosya’ya verdiği hizmetlerden dolayı plaket verildi.  Veda yemeği birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi











Editör: TE Bilisim