Şair Altay Taşkın kitabında şiiri ne de güzel tarif etmiş: “..Güzellikleri, aykırılıkları, özlemleri ve düşleri bir çırpıda şiirden algılayabilirsiniz. Bazen dert ortağınız olur, bazen yaşam çınarınız…Yerine göre sırdaşınız, yerine göre arkadaşınız, yoldaşınızdır şiir”

“Dünyanın Duvarı” hemşehrimiz Altay Taşkın’ın Mayıs 2006’da yayınlanan “Yürek Acısı” isimli şiir kitabından sonraki ikinci şiir kitabı. İçerisinde birbirinden güzel şiirler bulunan bu eseri kaleme aldığı için hemşehrimizi takdir ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Göl Kitap Yayıncılık tarafından yayınlanan Altay Taşkın’ın “Dünyanın Duvarı” şiir kitabına ulaşmak isteyenler yayıncıya ait www.golkitap.com internet sitesinden ulaşabildikleri gibi Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile de irtibat kurabilirler.

ALTAY TAŞKIN KİMDİR?

Altay Taşkın’ı kendi kaleminden tanıyalım:

“1961 yılında Tosya’da doğdum. Ankara, Sivas ve Kayseri’de devlet memurluğu ile özel sektörde tıbbi mümessillik ve bölge müdürlüğü yaptım. İktisat Bölümü mezunuyum. Şiir ve yazılarım Türk Dili, Kemalist Ülkü, Milli Kültür, Yazı, Kıyı, Üçüncü Yeni ve Mavi Yeşil dergilerinde yayınlandı. İki kez mansiyon ödülü aldım. İLESAM üyesiyim. Evliyim ve iki kız çocuğu sahibiyim. Ankara’da ikamet etmekteyim”

Editör: TE Bilisim