HABER : SEDAT AĞACIKOĞLU 

    KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesini ziyaret eden milletvekili Hakkı Köylü ilgin talep karşısında bir an şaşkınlık yaşadı.

 

Ak Parti Tosya ilçe teşkilatını ziyaret eden Hakkı Köylü partililerle yapacağı istişare toplantısı öncesinde Harsan Mahallesi sakinlerinden bir vatandaşın Doğalgaz isteği karşısında bir an sessiz kaldı.

Harsat mahallesinde ikamet ettiğini söyleyen vatandaş ’’Sayın vekilim bizler Tosya’nın en eski ve büyük mahallesi Harsat mahallesinde yaşıyoruz. Defalarsa Belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza doğalgaz isteğinde bulunduk fakat bir türlü netice alamadık. Biz kime gideceğimizi şaşırdık. Bize yardımcı olun’’ dedi.

Bu durum karşısında milletvekili Hakkı Köylü Belediye başkanı Kazım Şahin’e bu sorunun nereden kaynaklandığını sordu.Başkan Şahin’’Sayın vekilim şu an Tosya’nın ’80 doğalgaz kullanıyor. İnşallah 2016 yılında %100 bir seviyeye ulaşacağız’’ dedi.

Milletvekili Hakkı Köylü Harsat mahallesi sakinine dönerek sana söz veriyorum 2016 yılında Harsat mahallesi ve senin evine doğalgaz bağlanmış olacak. Eğer aksi bir durum olur ise benim yanıma gel’’ dedi




Editör: TE Bilisim