Tosya ilçesi Akçakavak Köyü mevkiinde bulunan kavşakta geçen hafta meydana gelen Trafik Kazasında Kayaönü köyü eski muhtarı Ömer Çeltikçi hayatını kaybetmişti.

Kaza sonrası olay yerinde bulunan vatandaşlar Çepni. Kayaönü ve Bayat köylerinin D-100 karayoluna bağlantı noktasında bulunan Trafik levhalarının araç görüşünü engellediği ve sürekli bu yüzden burada kazaların meydana geldiğini belirttiler.

Kaza yerinde bulunan Trafik ekiplerine ve Tosya İHA muhabirine bu durumla ilgili şikâyetlerini ileten vatandaşlar ‘’bizler yetkili makamlara defalarca müracaat ettik bu büyük uyarı levhasının kaldırılması için ne olur bu konuda bizlere yardımcı olun yaptığınız haberde bu konuyu gündeme getirin ricasında bulundular.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi kaza sonrası olay yerinde çektiği fotoğraflar ile kazaların en büyük nedeni olan Trafik Levhasının kaldırılması yönünde haber yaparak yetkililere vatandaşların mağduriyeti dile getirdik.

Yapılan haber sonrası Karayolları yetkilileri Trafik görüş açısını engelle yen Trafik Levhasını ivedi bir şekilde kaldırarak bir nebzede olsa kazaları önleyici bir tedbir almış oldu.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak vatandaşın sesine ve yaptığımız habere duyarlılık gösteren yetkililere teşekkür ederz.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDIĞIMIZ HABER


KAZA ÖNCESİ ESKİ DURUM



YAPILAN HABER SONRASI LEVHA KALDIRILDI






Editör: TE Bilisim