HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Çorum kavşağında www.tosyahaberleri.com haber sitesinin gündeme getirdiği 21 Haziran 2017 tarihli manşetinde ‘’ Tosya D-100 Karayolunda Şok Görüntü ‘’ haberimiz sonrası yetkililer harekete geçerek D-100 karayolunun bozuk olan bölümüne sıcak asfalt attı.  

www.tosyahaberleri.com haber sitesinin 1 gün önce gündeme getirdiği haberde Kavşak çalışmalarında ki gecikme nedeni ile araç trafiğinin yan yollardan verildiği fakat bu yollarında engebeli ve büyük çukurlardan oluştuğu gündeme getirildi. Araç sürücüleri kasislerden ve çukurlardan kaçmak için çoğu zaman trafiği zor duruma düşürdüğü ve Trafik Kazalarına neden olunduğu yazıldı.

Haberimiz sonrası ilçe yetkileri ve karayolları hareket geçerek 1 günde bozuk ve çukur dolu yaklaşık 2 km alana sıcak asfalt atarak bir nebze olsun yaşanan sıkıntı ve trafik güvenliği ile yoğunluğunu azaltmış oldu.

Haberde bahsi geçen D-100 karayolunda gerekli çalışmaları yapan tüm yetkili ve çalışanlara www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak teşekkür ederiz.  

  (SDA-













Editör: TE Bilisim