HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek üzere 18 Haziran 2018 tarihinde pazartesi günü Tosya’ya geliyor.

Pazartesi günü saat 14:00’da Kastamonu’nun Tosya ilçesine gelmesi beklenen Bakan Osman Aşkın Bak, Cumhuriyet Meydanında AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mitinge katılacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak düzenlenen Mitingde Tosya halkına seslenecek.

Bakan Osman Aşkın Bak’ yapacağı miting konuşmasında Tosya için önemli ve Spor tesisleri ile ilgili önemli müjdeler vermesi bekleniyor.

2017 Adrese Dayalı Nüfus sayım rakamlarına göre 40 bin 280 olarak açıklanan ilçe nüfusunun %40 ‘a varan genç nüfusu ile eğitimde ve sanayide önemli bir konumda bulunmakta.

Genç nüfus oranı ile spor alanında önemli bir potansiyele sahip olan ilçede ne yazık ki sportif alanda önemli bir başarısı bulunmamakla birlikte Tesis alanında da eksiklikleri bulunmaktadır.

Tosya Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü hazırlamış olduğu özel bir dosya ile ilçenin sportif açıdan talep ve istekleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak sunması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim