Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede,  Rektör Seyit AYDIN’a gerçekleştirdikleri projeler,katıldıkları eğitimler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren dernek üyeleri, Kastamonu gençliğine  bundan önce olduğu gibi bundan sonra da önemli fırsatlar sunacaklarını belirttiler. Kastamonu’nun Gençlik Projelerine başvuru yapan  iller sıralamasında altlarda olduğu, proje başvuru sayısını artırmanın yolunun öncelikle gençleri bilgilendirmek ve onlara bu fırsatları anlatmaktan geçtiğinin altını çizen Rektör Seyit AYDIN, bu bağlamda Genç Yaşamın Sesleri Derneği ile ortak çalışmalar yürüteceklerini belirtti. Önümüzdeki aylarda Kastamonu Üniversitesine bağlı  fakültelerde ve yüksekokullarda çeşitli etkinlikler düzenlemek ve gençleri projeler hakkında daha fazla bilgilendirmek amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenlemek için Rektör Seyit AYDIN ile görüş alışverişinde bulunan dernek üyeleri, kendisinden bu toplantılar için destek istedi.  Rektör AYDIN ”AB Gençlik projeleri ve Hayat Boyu Öğrenme alanında ciddi çalışmalar yapmış tecrübeli bir dernek olan Genç Yaşamın Sesleri Derneğinin ilimizde faaliyet gösteriyor olması bizim için büyük bir fırsat. Kendileriyle bundan sonraki süreçte çok daha yakın ilişkiler kurup kendilerinin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat DİLEK ise” Sayın Rektörümüze göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Rektörlüğe atandıktan sonra yaptığı çalışmaları takdir ediyor ve yakından takip ediyoruz. Kendisi Kastamonu için büyük bir fırsattır, umuyoruz ki bundan sonraki süreçte Kastamonu Üniversitesi ile birçok ortak çalışmada birlikte olacağız.”dedi.  


Önümüzdeki günlerde ilimizin diğer ileri gelenleri ile de görüşeceklerini belirten Murat DİLEK, Genç Yaşamın Sesleri Derneğini en iyi şekilde tanıtmak ve çalışmalarını anlatmak istediklerini ve bunu da kendilerini makamlarında bizzat ziyaret ederek gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim