Bu sözler Gazi’miz Fırat ZORBA’ ya ait. Tosya Ülkü Ocağı Başkanı İbrahim TABAKOĞLU ve Ocak Yöneticileri Gaziler Günü olması vesilesiyle Gazi Fırat ZORBA’ yı evinde ziyaret ettiler.

Şükürler olsun ki Gazi’miz tedaviler sonucu sağlığına kavuşmaya başlamış olarak görmek bizleri sevindirdi.

Sohbet sırasında gündemdeki konulardan bahsederken Gazi Fırat ZORBA ‘nın söylediği “Bugün pkklılarla görüşenlere hakkımı helal etmiyorum.” cümlesi gerçekten düşündürücü ve bir o kadar da acıdır.

Evet 35 yıldır devam eden terör olayları memlekette hemen her evi yasa boğmuş verilen Can’lar herkesi derinden üzmüştür. Fakat bugün gelinen noktada süreç safsatasıyla verilen tavizler, açılım lafıyla verilen vaatler konusunda herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir.

“Bugün tekrar alsalar ŞEHİT olmak için yine askere giderim.” Diyen Fırat gibi insanlar oldukça kimse bu ülke üzerinde hayaller kurmaması gerektiğini bilsin.

Ziyaretin sonunda Ocak Başkanı İbrahim TABAKOĞLU tarafından kendisine hediye edilen Bayrağı öpüp başına koyan Fırat ZORBA son olarak, “Ben bunun için Canımı veririm.” Dedi.

Bizler de Tosya Ülkü Ocağı olarak başta Gazi Fırat ZORBA ve vatan uğruna gözünü kırpmadan Kanını döken Canını veren Gazi ve Şehitlerimiz’ e onlar gibi bu Vatanı böldürmemek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz.

Editör: TE Bilisim