Mart 2019'daki yerel seçim için partiler hazırlıklarını sürdürürken, Tosya kulislerini hareketlendiren bir iddia Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola tarafından Sosyal Medya hesabından ortaya atıldı.

Tosya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve 30 Mart 2014 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisinden Tosya Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Mola Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla önemli iki iddiada bulundu.

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’ Kısa adı KUZKA olan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında ilan ettiği Mali Destek Programları ile başvurusu alınan ve hibe almaya hak kazanan projeler içinde yer alan Tosya Belediyesi Modern Mezbaha ne projesi neden yapılmadı?  Destek veren projeler içinde dördüncü sırada yer alan 1 milyon Altı yüz bin TL’ lik hibe proje hak kazanıldığı halde niçin başlanmadı?

Mustafa Mola paylaşımında ‘’Kuzka projesi kapsamında Tosya Belediyesinin Dört Yüz Bin TL bütçe katması gerektiği halde bunu projeye ilave etmediği için Tosya Belediyesi Modern Mezbaha ne Projesinin yapılmadığını iddia ederek değil mezbaha ne çöp bile dikilmedi’’  dedi.

Sosyal Paylaşım sitesinde Mezbaha ne konusunda önemli bir iddiayı ortaya atan Eski Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola yine aynı paylaşımında Belediye’mim ikram ve ağırlama giderlerindeki harcamaya dikkat çekti.

MUSTAFA MOLA Sosyal Paylaşımı

Editör: TE Bilisim