İstanbul Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve TODEF Genel Başkanı Ali Tekin’in gayretleriyle İstanbul’dan bir iş adamının katkılarıyla Tosya’da iki kişiye dün Belediye Başkanlığı’nda akülü sakat arabası verildi.  Belediye hizmet binasında Başkan Kazım Şahin tarafından akülü ve full otomatik olan engelli sandalyeler Ortalıca’dan Şehri Tamavcı ve Tosya’dan Bekir Şahin isimli engelli vatandaşlarımıza verildi. Başkan Şahin katkılarından dolayı Kaymakam Nazım Madenoğlu, Ali Tekin ve işadamına teşekkür etti.

 
 Tekerlikli sandalyelerin akülü ve ful otomatik olup engelli vatandaşlarımızın bu akülü sandalyeleri kullanabilir belgesi olduğunu belirten Başkan Kazım Şahin, her insanın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak; “Keşke imkan olsa da bütün engelli vatandaşlarımıza bu tür yardımlarda bulunabilsek. Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızın bu tür katkılarının artmasını, engelli iki vatandaşımıza da akülü arabaların hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.
 

Akülü araçlarını alan Şehri Tamavcı ve Bekir Şahin isimli vatandaşlar da bu örnek yardımdan dolayı destek, katkı veren hemşerilerimize ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’e teşekkür ettiler.
 
Editör: TE Bilisim