Kastamonu'nun Tosya ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi ve Bahçeli evler mahallesinde 25-26-27 ile 28 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacağı duyurulan elektrik kesintisi vatandaşı çileden çıkarmış ve sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirmişdi.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi elektrik kesintisine neden olduğu iddia edilen direk çalışmalarının yapıldığı yere gitti.Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen haber sitemiz soğuk kış gününde zor şartlarda çalışan işçilerin görüşlerini aldı.Direk dikim işini alan işçilerin şefi'' Abi biz neyapalım bize gelen emir doğrultusunda çalışıyoruz. Bu şartlarda bizde çalışmak istemeyiz fakat program dahilinde yapılan bir çalışma. Elimizden geldiği kadar bu dikim işini bitirmeye çalışıyoruz.Bizlerde vatandaşımız için çalışmaktayız.Elimizden gelen bu yapacak bir şey yok''dedi.

Gazetecilerin bu soğuk havada sizlerde çalışmakta zorlanıyorsunuz ayrıca elektrik kesintisinden dolayı vatandaşlarda mağdur oluyor.Bu elektrik dikim işini havaların iyi olduğu zamanda yapma imkanınız yokmu diye sorması karşısında çalışan işçiler'' biz bu soğuk havada çamurun içinde çalışmayı bizlerde istemeyiz.Bize ne denir ise biz onu yapıyoruz''dediler.

Editör: TE Bilisim