Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA-Tosya )

Kaymakam ve Belediye Başkanı Halkla Buluşma toplantısına Cumhuriyet Mahallesi sakinleri i devam etti.
Geçtiğimiz aylarda başlayan halkla buluşma toplantıları dördüncüsü Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Halkla Buluşma Toplantılarının dördüncüsü Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle dün Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’in katılımıyla Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlendi.

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Vergi Dairesi Müdürü Yüksel Yormaz,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Çil,İmar ve Şehirçilik Müdürü Şükrü Tekin,Fen İşleri Müdürü Kemal Vural,Çevre Koruma Hizmet Müdürü Sıtkı Danacı, Kurum Müdürleri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdullah Mülayim ile mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinlerinin dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için toplantı yaptıklarını belirten Kaymakam Deniz Pişkin, daire ve kurum amirlerinin toplantıya katıldığını ve mahalle sakinlerinden dertlerini sıkıntılarını anlatmasını istedi.Kaymakam Deniz Pişkin açılış konuşmasında '' Biz devlet olarak buradayız fakat görüyorum ki katılım az.Vatandaş İradesininde burda olup sorunları,istekleri gündeme getirmenizi isteriz.İnşallah bundan sonra ki toplantılara katılım daha fazla olur''dedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin’de belediye hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek talep ve isteklerin iletilmesini istedi.
Toplantı basına kapalı olarak mahalle sakinlerinin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.










Editör: TE Bilisim