HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –  Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ‘’Kitaplar yakılmak için değil, okunmak içindir’ ’diyerek sosyal medyada fenomen olan Murat Sökük ve Tosya TRT Haber muhabir Serhat Ağacıkoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Külliyede vermiş olduğu Gençler ve Sporcular iftar programına katıldı.

Geçtiğimiz akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 81 ilden başarılı gençlerin ve sporcuların davet edildiği Külliyedeki iftar programına Kastamonu ilini temsilen Tosya ilçesinden Kitaplar yakılmasın Okunsun sloganı ile bir anda Türkiye gündemine gelen özel eğitim öğrencisi Murat Sökük ve TRT Haber Muhabir Serhat Ağacıkoğlu davet edildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen iftar programına katılan Murat Sökük ve TRT muhabiri Serhat Ağacıkoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer misafirlerin olduğu toplu fotoğraf çekimine de katıldı.

Daha sonra Başbakan Binali Yıldırım’ın yanına giden ikili Kastamonu ve Tosya ilçesinden selam getirdiklerini söyleyerek Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’in başlatmış olduğu Okuyan bir Tosya hayalim var kampanyası hakkında kısa bir bilgi verdiler.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz program bitimi sonrasında Murat Sökük’ü yanına çağırarak kendisini eğitime vermiş olduğu katkı ve duyarlılıktan ötürü bilgisayar hediye etti.   

 (SDA-

Editör: TE Bilisim