Kastamonu’nun Tosya ilçesi 100.Yıl Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Komagene Çiğ Köfte yeni yılın ilk kampanyasını yapıyor.

Etsiz çiğ köftede iddialı isim olan Komagene Çiğ Köfte zaman zaman farklı kampanyalar düzenleyerek lezzetiyle ve fiyatıyla farklılığını ortaya koymuştu.

Lezzetiyle etsiz çiğ köfte severlerin damak tadına hitap eden Komagene Çiğ Köfte Yeni Yılın ilk Kampanyasını düzenliyor.

100. Yıl Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Komagene Çiğ Köfte bugün alışveriş yapan müşterilerine özel ayrıcalıklar sunuyor. Bugüne özel indirim uygulayan Komagene Çiğ Köfte’de 1 kilogram çiğ köfte alan müşterilerine yarım kilogram bedava; 2 kilogram çiğ köfte alan müşterilerine ise 1 kilogram çiğ köfteyi bedava veriyor.

Yeni Yılın ilk kampanyasını düzenlediklerini belirten firma sahibi; “çiğ köftemiz lezzetiyle farkını ortaya koydu. Müşterilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Müşterilerimiz için yılın son kampanyasını düzenledik. Bugüne özel 1 kilogram çiğ köfte alan müşterilerimize yarım kilogram; 2 kilogram çiğ köfte alan müşterilerimize ise 1 kilogram çiğ köfte hediye ediyoruz. Ayrı bir damak zevki olan çiğ köftede özel kampanyalarımız devam edecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim