30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalle Muhtarlığı seçimlerinde güçlü rakipleri karşısında Kargı Mahallesi Muhtarlığını Kazanan Necmettin Küçükçaparaz, seçim çalışmaları sırasında vaad ettiklerini bir bir yerine getiriyor.

7/24 Mahalle Sakinlerinin emrinde olacağını, tüm enerjisini Kargı Mahallesi için harcayacağını beyan eden Necmettin Küçükçaparaz seçim sonrası ilk çalışmalarına başlayarak geçtiğimiz gün haberini yayınladığımız Hacı Arap İsmail Efendi Hz. Türbesinin dış bakım ve onarımını yaptırarak başlamıştı.

Mahalle sakinleri tarafından takdir toplayan bu çalışmanın hemen ardından geçtiğimiz akşam şuhu içinde geçirdiğimiz Regaip Kandili gününde de, Necmettin Küçükçaparaz mahallesi sakinleri için yaptırdığı Kandil simitini tüm mahalle sakinlerini tek tek dolaşarak hem Kandillerini kutladı hemde Kandil simiti ikram etti.

Küçükçaparaz yaptığı açıklama da " Kargı Mahallesi muhtarlığını seçimlerinde beni destekleyen, bana teveccüh gösteren tüm mahalle sakinlerimize bende çalışarak teşekkür etmek istiyorum. 5 Yıllık süre içerisinde Kargı Mahallesi genelinde bir çok plan ve projelerim var, sırasıyla inşallah hepsini yerine getireceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim