Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, çevre il ve ilçelerden gelen 11 belediye başkanı konuğunu ağırladı.

Belediye başkanları arasında tanışmak, kaynaşmak ve belediye çalışmaları ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak üzere dün sabah saatinden itibaren akşama kadar gelmesi planlanan 19 belediye başkanından 11 tanesi Tosya’ya geldi.

Tosya’ya gelen Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, Kurudere Belediye Başkanı Mehmet Alemdar ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından karşılandı ve makamda yapılan Bölgesel Belediye Başkanları Toplantısında, belediyelerin ve bölgenin sorunları ile çözüm yolları tartışıldı.






Konuk belediye başkanları ile yapılan Bölgesel Belediye Başkanları toplantısı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Şahin; “İstişare toplantısı yapıldı. 3 Başkan sabah saatlerinde gelip dönmek zorunda kaldılar. Her ay 20’ye yakın belediye başkanı bir belediye başkanını ziyaret edip toplanıyoruz. Siyaset olmadan, parti ayırımı yapmadan, tecrübe paylaşımı yapıyoruz, icraatlarımızı konuşuyoruz. Bu sayede tecrübe sahibi oluyoruz. İlk defa Tosya’yı ziyaret ettiler. Birbirimizi tanıyor, kültürlerimizi ve yapılan projelerimizi anlatıyoruz. Fikir ediniyoruz. Gittiğimiz yol sevgi, kardeşlik yolu. Böyle toplanıp kaynaşmak bizim için çok önemli. Bu seneki festivalimize bütün konuk başkanları da davet ettik” dedi.

Daha önce katılması beklenen 8 belediye başkanı da mazeretli olduğunu belirterek Tosya’daki toplantıya katılamadı. Başkan Kazım Şahin tarafından konuklar onuruna Üçoluklar tesislerinde bir yemek verildi.Yemek Sonrasında Başkanlar Tosya Stadyumunda yapılan Futbol okulu açılışına katıldılar.Açılış sonrası İlçe Belediye Başkanları Başkan Kazım Şahin’e Tosya adına gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim