Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Belediye Meclis Üyesi Ali Mutlu, Polis Merkezi Amir Vekili Fatih Yalçın, belediye ve emniyet personeli katıldı. Tosya Belediyesi ve Onur Park Plus Dinlenme Tesisleri tarafından verilen yemekte Tesis İşletmecisi Behzat Çakır bir de plaket taktim edildi.

Düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Mehmet Türköz festivalin herhangi bir sıkıntı yaşanmadan tamamlandığını dile getirerek amacına ulaştığını kaydetti. Kaymakam Türköz festival süresince güvenlik önlemleri ile festival alanı ve çevresinin asayişini sağlayan emniyet personeli ile festivalin icra edilmesi noktasında hizmet veren belediye personeline teşekkür etti.

16. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç festivalinin bu yıl farklı etkinliklerle verimli bir şekilde nihayete erdirildiğini dile getiren Başkan Şahin, geçmiş yıllarda festivalin icrası noktasında olumsuz bir durumla karşılaşmadıkları gibi bu yılda oldukça güzel sonuçlar elde ettiklerini belirtti. Festivale katılım sağlayan tüm yönetici ve Tosyalılara teşekkür eden Şahin, bu tür organizasyonların ortaya konulmasında belediye personeli ve emniyet güçlerinin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilisim